Over Globe

Ons ervaren team van experts voor coating en isolatie staat altijd klaar om u te voorzien van de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn een coating en isolatiebedrijf dat al jaren actief is op de markt. Ons bedrijf is gevestigd in Vlaardingen en wij bieden verschillende coating en isolatiediensten aan om uw huis of bedrijfspand te beschermen tegen invloeden van buitenaf en energiezuiniger, comfortabeler en milieuvriendelijker te maken.

Ons ervaren team van coating en isolatie-experts staat altijd klaar om u te voorzien van de beste coating en/of isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie. Wij bieden een breed scala aan

Coatingdienst van dak, wand en vloer coating  alsmede isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, muurisolatie en plafondisolatie. Of het nu gaat om het isoleren van uw huis, bedrijfspand of ander soort gebouw, wij hebben de expertise en kennis in huis om uw project tot een succes te maken.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om energie-efficiëntie en comfort in uw huis of bedrijfspand te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu. Daarom gebruiken wij alleen hoogwaardige isolatiematerialen en de nieuwste technologieën om onze diensten uit te voeren. Onze isolatiematerialen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij zijn trots op onze klantgerichte aanpak en streven naar de hoogste klanttevredenheid. Onze isolatie-experts nemen de tijd om u te adviseren over de beste isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie en bieden een transparante en duidelijke prijsstelling. Bovendien zorgen wij voor een professionele installatie en minimaliseren wij de overlast voor u en uw omgeving.

Kortom, Globe Coating en Isolatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om coating en isolatiediensten. Of u nu vloercoating, wandcoating, dakcoating,  vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, muurisolatie of plafondisolatie nodig heeft, wij hebben de kennis, expertise en ervaring om uw project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis offerte op maat.

Hoge kwaliteit isolatie

Wij coaten en isoleren met de nieuwste polyurea en purschuim techniek

Professioneel

Ons ervaren team van coating en isolatie-experts staat altijd klaar om u te voorzien van de beste coating en isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie.

Milieuvriendelijk

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om energie-efficiëntie en comfort in uw huis of bedrijfspand te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu.